Η Golden Rose μου έφερε την άνοιξη.

golden rose londressa βερνίκια νυχιών

Διάλεξα τα πιο μοδάτα και ανοιχτόχρωμα χρώματα της άνοιξης και σας τα παρουσιάζω σήμερα εδώ για να σας φτιάξω τη διάθεση. Μπορεί ο καιρός να θέλει να μας ρίξει ψυχολογικά, αλλά μην σκας έτσι είναι ο Μάρτιος. Εμείς δεν θα πτοηθούμε, θα ψάξουμε στα συρτάρια ομορφιάς μας και θα βρούμε τα πιο εντυπωσιακά βερνίκια Golden Rose για να κάνουμε το μανικιούρ μας ακόμη πιο ωραίο.

Κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί , άσπρο και μωβ συνθέτουν την ανοιξιάτικη παλέτα χρωμάτων που σας προτείνω σήμερα. Χρώματα λαμπερά , ιδιαίτερα και μοναδικά. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα μπορούσες πραγματικά να ξεχωρήσεις. Εγώ για σήμερα λέω να προτιμήσω το πορτοκαλί που φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι θα βαρεθούμε να το βλέπουμε.

Εσύ τι χρώμα βερνίκι θα επιλέξεις σήμερα;

golden rose londressa βερνίκια νυχιών122 golden rose londressa βερνίκια νυχιών1 golden rose londressa βερνίκια νυχιών4 golden rose londressa βερνίκια νυχιών5 golden rose londressa βερνίκια νυχιών5r golden rose londressa βερνίκια νυχιών8 golden rose londressa βερνίκια νυχιών9 golden rose londressa βερνίκια νυχιών12

(1842)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Τι υπεροχα χρωματα;!!!
    Πολυ ανοιξιατικα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr