Νέα σειρά κραγιόν από την Golden Rose // Londessa

Η νέα σειρά κραγιόν της Golden Rose Velvet Matte Lipstick είναι γεγονός. Η εταιρία μας επιβεβαιώνει πως τα νέα lipstick δημιουργούν ματ βελούδινο τελείωμα στα χείλη. Επίσης θέφει και ενυδατώνει τα χείλη, χάρη στη βιταμίνη Ε και άλλους ενυδατικούς παράγοντες. Εξαιτίας της νέας του σύνθεσης το κραγιόν χαρίζει ακόμη πιο έντονα χρώματα και μεγαλύτερη διάρκεια. Το νέο κραγιόν Velvet Matte είναι διαθέσιμο σε 20 μοντέρνους και άκρως δελεαστικούς χρωματισμούς.Η σύνθεση τους είναι paraben-free και είναι δερματολογικά ελεγμένο κάτι που όλες εμείς εκτιμάμε βαθιά!

Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω όλους αυτούς τους χρωματικούς πειρασμούς εσύ;

Αν θέλεις να δεις όλους τους χρωματισμούς κάντο εδώ.

1012656_583425858395006_309867331_n

(1827)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr