Γήπεδο Pierre-Mauroy: Μπάσκετ Ελλάδα-Ισπανία στην Λίλ της Γαλλίας

greesp basket eurobasket 2015

Πολύ λυπηρό να πηγαίνεις για την “κούπα” και να γυρνάς με άδεια χέρια. Ήμουν αρκετά σίγουρη πως θα κερδίζαμε σήμερα. Η εθνική Ελλάδος τα έδωσε όλα και πιστεύω πως είναι πρώτη στις  καρδιές όλων μας. Δεν έχω καμία όρεξη να γράψω αθλητικό post και να σας αναλύσω πως ακριβώς ήταν ο αγώνας γιατί είμαι και σίγουρη πως λίγους αναγνώστες μας ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά θέλω να σας μιλήσω για την εμπειρία μου στο γαλλικό γήπεδο αλλά και την οργάνωση που έχουν ως χώρα.

Αν θυμάμαι καλά δεν έχω ξαναπάει πρόσφατα σε αγώνα μπάσκετ. Σε τόσο μεγάλη διοργάνωση βέβαια δεν έχω ξαναπάει ποτέ μου κι είμαι αρκετά χαρούμενη για αυτό. Το αποτέλεσμα του αγώνα μπορεί να μην με έκανε και την πιο ευτυχισμένη κοπέλα του κόσμου αλλά νομίζω πως θα το αντέξω. :(

greesp basket eurobasket 2015 1

Τώρα όσον αφορά το γήπεδο ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία να μπαίνεις σε έναν τόσο μεγάλο χώρο. Ευγενική αντιμετώπιση και ωραίο περιβάλλον σε προδιαθέτουν πολύ θετικά για τον αγώνα που θα ξεκινήσει. Αν και δεν πηγαίνω σε αγώνες, αυτόν τον χάρηκα πολύ καθώς ήταν για την Εθνική Ελλάδος. Με λυπεί το αποτέλεσμα αλλά αυτά έχουν τα παιχνίδια. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις αλλά παράλληλα να είσαι έτοιμος να χάσεις.  

Η στιγμή που είδα τα μούτρα μου στην τηλεόραση ήταν φαντασμαγορική. Δηλαδή από τόσες μουτσούνες σε όλο το γήπεδο, τη δική μου βρήκε. No comment!

greesp basket eurobasket 2015 5

Απόλαυσε μερικές φωτογραφίες από το στάδιο Pierre-Mauroy. Σε αυτές θα δεις ένα άδειο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως έβγαλα φωτογραφίες μόνο στην αρχή του αγώνα (που δεν είχε καταφθάσει ακόμη ο κόσμος) για αυτό και βλέπεις τόσες άδειες καρέκλες.

greesp basket eurobasket 2015 2 greesp basket eurobasket 2015 3 greesp basket eurobasket 2015 4

Στέλνω αγάπες και φιλιά στην Εθνική μας και περιμένω τα comment σας για να μου πείτε αν έχετε βρεθεί και εσείς σε κάποιο αγώνα της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

(900)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr