Συμπλήρωμα Διατροφής Hair & Nails από τα EXELIA

Συμπλήρωμα Διατροφής Hair & Nails από τα EXELIA

Συμπλήρωμα Διατροφής Hair & Nails από τα EXELIA

Το περιμέναμε από την Exelia καθώς καινοτομεί με κάθε την προιόν. Έτσι και με αυτό το σκεύασμα είμαι σίγουρη πως πολλοί θα βρουν τη λύση που έψαχναν. Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι γίνεται με αυτό το συμπλήρωμα διατροφής εδώ στο beautystars.gr

Η σειρά προϊόντων περιποίησης EXELIA διευρύνεται και δημιουργεί ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, για την υγεία και την προστασία των μαλλιών και των νυχιών, επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα. Το συμπλήρωμα διατροφής EXELIA Hair & Nails αποτελεί μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Το EXELIA Hair & Nails συγκεντρώνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θωρακίζει τον οργανισμό μας. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος B, ψευδάργυρο, σίδηρο, kelp και μαγιά, συστατικά που φροντίζουν για την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών καθώς και την ανθεκτικότητα των νυχιών. Τα προϊόντα της σειράς EXELIA είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας και διατίθενται στα φαρμακεία.

Σχετικά με τις Δράσεις ΕXELIA:

Η σειρά EXELIA με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA:

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μία ελληνική εταιρεία που, από την ίδρυσή της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παράγει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. http://www.cana.gr

(1420)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr