Το Happy Traveller ταξιδεύει στην Χαλκιδική | 1ο επεισόδιο

gurisma happy traveller

Η χαρά μου απερίγραπτη καθώς σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής HAPPY TRAVELLER με παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα. Η εκπομπή αυτή είναι ταξιδιωτική και σκοπό έχει να σου παρουσιάσει μια selfie οπτική των πιο in περιοχών της Ελλάδας. Πρώτη στο στόχαστρο μπήκε η Χαλκιδική και σήμερα στις 17.45 θα δεις και εσύ όλο το οδοιπορικό και τις φανταστικές στάσεις που κάναμε.

Ο πιο τέλειος τρόπος για να οργανώσεις το ταξίδι σου στην Χαλκιδκή! Ακολούθησε τα Happy Traveller βήματά μας:

Rent A Car… In Greece
Lesse Hotel Χανιωτη
Ταβερνα Φλέγρα στο Πολύχρονο
Sueno Beach Bar, Club and Restauant
Fish Restaurant Asterias στο Πευκοχώρι
Φούρνος Λεμονής
Sonia Village στην Γερακινη
Eιδικός συνεργάτης:  HalkidikiFocus
Tomaccini

pefkochori

Για μια ολοκληρωμένη ανάλυση του ταξιδιού επισκέψου το site του Ευτύχη Μπλέτσα εδώ και άνοιξε την τηλεόρασή σου στο ΣΚΑΙ στις 17.45. Πείτε μου τη γνώμη σας για την εκπομπή! :)

kavourotripes paralia happytraveller pefkochori beautystarsgr DCIM100MEDIADJI_0078.JPG

(859)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr