Hard Rock Cafe | Bangkok

hard rock cafe bangkok

Ακόμη ένα ταξίδι σημαίνει ακόμη μια επίσκεψη στα Hard Rock Cafe ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το Μπαγκόκ της Ταιλάνδης και ήταν αναμφισβήτητα, μια από τις καλύτερες επισκέψεις μας. Αφού περάσαμε πρώτα -κλασσικά- από το rock shop και πήρα τα δωράκια μου, έπειτα καθίσαμε να φάμε.

hard rock cafe bangkok (4)

Στο συγκεκριμένο HRC βρήκαμε και κιθάρα του θεού, του Eric Clapton οπότε καταλαβαίνεις πως έγιναν αυτομάτως από τα αγαπημένα μου HRC. Ρίγη συγκίνησης σε διαπερνούν, όταν αντικρίζεις μουσικά όργανα τόσο μεγάλων καλλιτεχνών. Μάλλον αυτός είναι ένας εξτρά λόγος που αγαπώ τα HRC. Γιατί μπορούν να με φέρνουν λίγο πιο κοντά σε καλλιτέχνες που αγαπάω. 

hard rock cafe bangkok (5)

Η πρόσοψη του συγκεκριμένου HRC είναι πολύ εκκεντρική και ολόμαυρη κάτι που είμαι σίγουρη πως αρέσει στους απανταχού hardrockάδες του κόσμου. Σε μένα πάντως άρεσε και μάλιστα πολύ.

hard rock cafe bangkok (6)

Από εδώ και πέρα ξεκινάει το φαί… ξέρεις πως στα μακαρόνια δεν μπορώ να αντισταθώ… πως θα μπορούσα λοιπόν να αντισταθώ σε ένα από τα καλύτερα πιάτα τους; Το Mac chicken and cheese ήταν πραγματικά από τα καλύτερα πιάτα που έχω πάρει σε όλα τα HRC. Εκπλητικό πιάτο και πολύ προσοχή στο σέρβις και στην περιποίηση.

Εννοείται πως μόλις είδαμε κιθάρα από BEATLES κάτσαμε ακριβώς από κάτω. Έρωτες είναι αυτοί… δεν είναι ότι και ότι! :)

hard rock cafe bangkok (7)

Επίσης , μαζί με την αγορά μου από το HRC shop κέρδισα και ένα κοκτέιλ οπότε δεν έχασα καιρό και το ήπια! :) Σούπερ ήταν κι αυτό, ελαφρύ και δροσερό. Όπως αρμόζει στην ζεστή Μπαγκόκ.

hard rock cafe bangkok (9) hard rock cafe bangkok (10)

Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο από το HRC του Μπαγκόκ για αυτή την φωτογραφία! :)

hard rock cafe bangkok (11)

Βρες το HRC της Μπαγκόκ στην διεύθυνση: 424/3-6 Siam Square SOI 11

hard rock cafe bangkok (12)

Εσύ άραγε  να έχεις πάει σε κάποιο Hard Rock Cafe; Σου αρέσουν τα καταστήματα αυτά;

hard rock cafe bangkok (14)

(1192)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr