Ένα υπέροχο πρωινό στο Harnn (Hellas) Store

Στις 5 Απριλίου 2013 η μέρα είχε ξενάγηση στον κόσμο των προϊόντων Ηarnn Hellas. Όπως σας είχα αναφέρει επισκέφθηκα το κατάστημα Harn που βρίσκεται στην Αθήνα (Ηρακλείτου 15, στο Κολωνάκι). Το πρώτο πράγμα που σε κερδίζει μόλις μπαίνεις είναι ο χώρος ο οποίος είναι το λιγότερο μαγευτικός. Η διακόσμιση, η μουσική και οι μυρωδιές σε ταξιδεύουν τόσο μακριά που όλα τα άλλα μετά είναι παιχνιδάκι. Ο Οίκος HARNN δημιουργήθηκε το 1999 και έχει ήδη γίνει ηγετικός στο είδος του με καταστήματα σε 22 χώρες. Για να επισκεφθείτε τα καταστήματα του Οίκου HARNN καθώς και τα HERITAGE SPA κάπου κοντά σας επισκεφθείτε την ιστοσελιδα μας στο www.harnn.com για να βρείτε τα κοντινότερα σε εσάς.

Όλα τα προιόντα του οίκου είναι πραγματικά μοναδικά και τόσο χαλαρωτικά που αρκεί να τα μυρίσεις για να σε κάνουν να αλλάξεις διάθεση. Την πρώτη φορά που θα το μυρίσεις μπορεί να σου φανεί κάπως έντονο το άρωμα και γενικά το όλο concept μα όταν καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε θα αλλάξεις γνώμη. Άλλωστε το έντονο της μυρωδιάς κρατάει ελάχιστα και μόνο τις πρώτες φορές που θα το μυρίσεις. Όταν συνηθίσεις την μυρωδιά δεν σου φαίνεται τόσο έντονη και παράλληλα σου κάνει πολύ καλό.   Υπάρχουν προιόντα στη Harnn που βοηθούν στο άγχος και το άσθμα. Γενικά όλα τα προιόντα περιέχουν υλικά που βοηθούν πολύ σε αρκετές παθήσεις. Τέλος ήθελα να αναφερθώ και στα τσάι που διαθέτει ο οίκος Harnn. Το τσάι του είναι ιδιαίτερο και αν και λίγο έντονο γευστικά, η μυρωδιά του είναι μεθυστική και οι ιδιότητες του κάθε τσαγιού μοναδικές.

Εκτίμησα ιδιαίτερα τις κρεμασμένες “φούντες” που είχαν σε όλο το μαγαζί. Η κοπέλα μου εξήγησε πως είναι για να “καθαρίζει” τον χώρο από την κακή ενέργεια. Κάθε φορά που κουνούν τις συγκεκριμένες “φούντες” η κακή ενέργεια εξαφανίζεται. Κάτι το οποίο είναι παρόμοιο και με αυτά που κρεμάμε στις μπαλκονόπορτες και ηχούν όταν φυσάει.

Δείτε περισσότερα στο www.harnnshop.gr

 

 

 

(1627)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. [...] Ένα υπέροχο πρωινό στο Harn (Hellas) Store Harn review By Queen Electra On April 30, 2013 · Add [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr