Η πλατεία των Ηρώων στην Βουδαπέστη (Hősök Tere)

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (30)

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα μέρη στην Βουδαπέστη. Η πλατεία των Ηρωών  (Hősök Tere) έγινε προς τιμή και μνήμη των μεγάλων ηρώων της Ουγγαρίας. Η πασίγνωστη πλατεία βρίσκεται στο τέλος της Λεωφόρου Andrassy.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (20)

Πετύχαμε την πλατεία Ηρώων χιονισμένη και αυτό την έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερη μιας και ήδη την είχαμε απολαύσει με φυσιολογικό καιρό σε παλιότερο ταξίδι μας. Η χιονισμένη Βουδαπέστη και πιο συγκεκριμένα αυτό το χιονισμένο μνημείο της πόλης έκανε τις αναμνήσεις μας εκεί ακόμη πιο έντονες έτσι ώστε να κρατήσουν έως την επόμενη φορά που θα ξαναπάμε.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (16)

H συγκεκριμένη πλατεία εκτός από την ιστορία που διαθέτει είναι και ιδανικό μέρος για να τραβήξεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την Βουδαπέστη.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (18) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (19)budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (21) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (22) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (23) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (24) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (25) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (26) budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (27)

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (15)

Τα κτίρια που διαθέτει γύρω της η πλατεία Ηρώων είναι επιβλητικά και πανέμορφα. Πολύ κοντά σε αυτή την τοποθεσία βρίσκονται και τα πιο γνωστά λουτρά της πόλης (Budapest Szechenyi Spa) για τα οποία θα σου μιλήσω σε άλλο ποστ.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (17)

Εσύ έχεις επισκεφθεί την Βουδαπέστη; Πως σου φάνηκε η πλατεία των Ηρώων;

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (28)

(1191)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr