Στοματικό διάλυμα Hexalen // Εσύ το έχεις δοκιμάσει;

hexalen

Το στοματικό διάλυμα Hexalen είναι αρκετά γνωστό και ιδιαίτερα καλής ποιότητας προϊόν. Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα πως ήταν της Johnson & Johnson Hellas αλλά τώρα που το έμαθα το εκτίμησα ακόμη παραπάνω. Το Hexalen είναι μια καλή επιλογή για την καταπολέμηση -ακόμη και- του πονόλαιμου. Παρακάτω μπορείς να βρεις κάποιες από τις ευεργετικές ιδιότητες του διαλύματος.

✔Θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις
✔Έχει 10ωρη αντιβακτηριακή δράση
✔Βοηθά στην αποφυγή της επιδείνωσης με 2 γαργάρες την ημέρα! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το πρωί και να συνεχίσεις μέσα στη μέρα χωρίς περιορισμούς!

unnamed (2)

 

Η τιμή είναι η παρακάτω: 3,57€ τα 200ml και 6,25€ τα 400ml (26363)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

3 comments

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλο φαινεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr