Το απόλυτο fashion trend για τα μαγιό το καλοκαίρι 2015 | High-waist bikini bottoms

magio 2014

Τα ψηλόμεσα μαγιό φέτος θα είναι το απόλυτο trend της παραλίας. Το 2015 θα φορεθούν τόσο πολύ και αυτό θα μας κάνει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω και αυτό δεν μας χαλάει καθόλου. Το συγκεκριμένο ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι άρχισε να “παίζει” στις παραλίες χωρίς μεγάλη επιτυχία. Φέτος δεν θα γίνει το ίδιο, οι παραλίες θα κατακλυστούν από τα ψηλόμεσα μαγιό και θα δώσουν ένα πιο vintage αέρα! Μπορείς να επιλέξεις ότι είδους σουτιέν ταιριάζει καλύτερα στο στήθος σου.

Ποτέ μην πιστέψεις πως τα ψηλόμεσα είναι ιδανικά για πολύ αδύνατες ή ιδανικά για πολύ παχουλές. Τα ψηλόμεσα είναι ιδανικά για όλες γιατί από τη μια έχουν την τάση να κρύβουν την κοιλίτσα που μπορεί να έχουν κάποιες και από την άλλη μπορούν να αναδυκνύουν όμορφα το σώμα μιας αδύνατης κοπέλας. Κοινώς δεν θα πρέπει να περιορίσεις τον εαυτό σου και να διαλέξεις κάτι άλλο ότι σωματότυπο και αν διαθέτεις. Ο μόνος λόγος που δέχομαι να διαλέξεις κάτι άλλο, είναι γιατί δεν σου αρέσει το σχέδιο του μαγιώ!

Καλή επιλογή! :)

High-waist bikini bottoms 2 High-waist bikini bottoms 1 High-waist bikini bottomsHigh-waist bikini bottoms 3  High-waist bikini bottoms 5

(5022)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr