Η πολυτέλεια της Λευκωσίας στο ξενοδοχείο | Hilton Park

hilton park leukosia nicosia (7)

Ακόμη μια επίσκεψή στην Λευκωσία και ακόμη μια διαμονή στο Hilton Park. Εκεί που συνηθίζουμε να μένουμε όταν πηγαίνουμε Λευκωσία. Το Hilton Park είναι μια από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στην πόλη και αυτό το επιβεβαιώνει πάνω από όλα, το όνομά του.

hilton park leukosia nicosia

Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι πολλοί εκτός από τον χώρο του πρωινού και το lobby, το ξενοδοχείο διαθέτει Health center and spa, το εστιατόριο Ολυμπία, ειδικό χώρο για event και διαλέξεις αλλά και μια φανταστική πισίνα.

hilton park leukosia nicosia (2)

Το Hilton Park και όλοι του οι χώροι είναι καλαίσθητοι και καλοδιατηρημένοι. Ειδικά το lobby νομίζω πως είναι από τα highlight του ξενοδοχείου. Όσο για τα δωμάτια; Μια λέξη αρκεί για να τα περιγράψει. Άνεση. Ίσως και μια δεύτερη.  Καθαριότητα. Εκπληκτικά μεγάλα και ευρύχωρα δωμάτια με μεγάλα παράθυρα και άνετους χώρους.

hilton park leukosia nicosia (4)

Απολαύσαμε το Hilton Park περισσότερο από κάθε άλλο στην Κύπρο σε αυτή μας την επίσκεψη καθώς στην Λευκωσία κάτσαμε τις περισσότερες μέρες. Το ξενοδοχείο όμως το καταλαβαίνεις από το πρώτο σου λεπτό εκεί. Δεν χρειάζεται να περάσει παραπάνω χρόνος για να καταλάβεις πως η χλιδή που λέγεται Hilton έχει απλώσει σε όλο το ξενοδοχείο την αισθητική της.

hilton park leukosia nicosia (5)

Διεύθυνση: Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Λευκωσία 1507, Κύπρος
Τηλέφωνο:+357 22 695111

hilton park leukosia nicosia (6)

(1111)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr