Το ταξίδι μας στο Βέλγιο ήταν ένα από τα καλύτερα | HappyTraveller

belgium

Φανταστικό roadtrip και εκπληκτικές τοποθεσίες πρόκειται να σε μαγέψουν αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Αυτό το επεισόδιο θα σε μεταφέρει σε μέρη μαγικά όπως οι πανέμορφες Βρυξέλλες, η παραμυθένια Γάνδη, η μεσαιωνική Μπρύζ, η ιδιαίτερη Αμβέρσα και το ιστορικό Βατερλό.

Αυτό το ταξίδι ήταν μια πηγή εμπειριών για εμάς και μπορείς και εσύ να τις ζήσεις βλέποντας την εκπομπή ή διαβάζοντας τα σχετικά post. Καλό σου βράδυ!

Το κέντρο της πόλης Γάνδη στο Βέλγιο
Εστιατόριο De Kuip Van Gent στην Γάνδη | Βέλγιο
Παραδοσιακά γλυκά της Γάνδης: Cuberdons
Γάνδη: Μια πόλη που σε κάνει να ονειρεύεσαι
Βατερλό: Μια πόλη μια ιστορία | Βέλγιο
Τι φαγητά να δοκιμάσεις στο Βέλγιο
Βρυξέλλες: Το ταξίδι της ζωής σου (885)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr