Νικήτρια διαγωνισμού i-beauty.gr

IMG_0716-copy.jpg1_Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό μας με το eshop i-beauty.gr. Ευχαριστούμε και το i-beauty.gr για την άψογη συνεργασία. Ξέρω πως αυτό που θέλεις να μάθεις είναι ένα όνομα. Δεν θα σε καθυστερήσω. Θα σου το δώσω! :)

Η νικήτρια είναι η vissaria karastathi με το comment : “Einai fantastika!!!thn mascara tn exo dokimasei kai egw,apla ypeoxh!!”  το οποίο μπορείς να δεις και εσύ στο βίντεό του διαγωνισμού μας.

Συγχαρητήρια στο τυχερό κορίτσι μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλα τα κορίτσια και ετοιμαστείτε για νέο διαγωνισμό και καινούρια ολοκαίνουρια post. Μέχρι τότε δείτε το καινούριο μας look από Αλεξανδρούπολη εδώ. 

αλεξανδρούπολη

Ο αρχικός διαγωνισμός είναι εδώ. 

(929)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr