Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου (βίντεο)

lizzie2

Η ομορφιά βρίσκεται εντός μας και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σου μιλήσω για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει ποτέ μου. Μπορεί να μην συμφωνήσεις μαζί μου γιατί έχεις δει την συγκεκριμένη γυναίκα σε πολλές λίστες με τον εκκεντρικό τίτλο “οι ασχημότερες γυναίκες του κόσμου”, περίμενε όμως λίγο να σου εξηγήσω. Η  Λίζι Βελάσκες πάσχει από ένα σύνδρομο το οποίο δεν της επιτρέπει να πάρει κιλά και το ανώτερο που έχει φτάσει ποτέ είναι τα 30.

Από την πρώτη στιγμή που την άκουσα να μιλάει ξέχασα κάθε δυσμορφία πάνω της και επικεντρώθηκα στην εκπληκτική της αύρα. Ο λόγος της ρέει τόσο αβίαστα, τόσο αγνά και όμορφα που σε μαγεύει. Περνώντας τα λεπτά και όσο την βλέπω συνειδητοποιώ, πως έτσι θα έπρεπε να είμαστε οι άνθρωποι. Να εκτιμάμε την ομορφιά του καθένα και όχι να κατακρίνουμε τους ανθρώπους για τα ελαττώματά τους.

Μπορώ με ευκολία να σου πω πως η συγκεκριμένη κοπέλα με ενέπνευσε και με έκανε να νιώσω συναισθήματα που είχα καλά κρυμμένα. Είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα κάνει και σε εσένα. Δες το βίντεο και “φύλαξέ το” … βλέπε το κάθε φορά που νιώθεις άσχημα. Θα σου δώσει δύναμη για να συνεχίσεις και θετική ενέργεια για να μοιράσεις. Εμπνεύσου από ανθρώπους που έχουν αγνή ψυχή και γίνε και εσύ λίγο καλύτερος από ότι είσαι!

(2822)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΤΣΟΥ says:

    Και εκεί που σήμερα είχε γίνει κάτι που με προβλημάτιζε…είδα το βίντεο ..Η δύναμη αυτής της κοπέλας η ομορφιά που βλέπει αυτόν τον κόσμο είναι μοναδική.Υπάρχουν άνθρωποι που τα θεωρούν δεδομένα όλα και πάνω στον θυμό τους μπορούν να πουν πράγματα βαριά.Αλλά τελικά όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη για να περιποιηθούν είναι κυριολεκτικά τυφλή..Η ομορφιά έρχεται απο την ψυχή μας και αυτό καθρεφτίζεται στην κάθε μας κίνηση…Ειλικρινά συγκινήθηκα και είπα οτι δε υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι αν δεν μπορεί ο καθένας να καταλαβαίνει κάποια πράγματα.Σε ευχαριστώ που το ανέβασες και εξαιρετικό άρθρο ..Καλό Καλοκαίρι. Απο καρδίας Γεωργία Βέτσου

    • Όπως τα λες Γεωργία! Έτσι είναι!
      Εγώ σε ευχαριστώ! Η χαρά είναι όλη δική μου! Πέτυχα τον σκοπό μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr