Η πιο στενή πολυκατοικία της Μπρατισλάβα | Σλοβακία

bratislava center (33)

Δίπλα από εκεί που βρίσκεται το σημείο μηδέν ανακαλύψαμε την πιο στενή πολυκατοικία της πόλης. Πιστεύω πως ίσως είναι και η πιο στενή πολυκατοικία του κόσμου. Απορώ πως μπορεί να είναι το διαμέρισμα που βρίσκεται εκεί. Μόνο αν την δεις από κοντά καταλαβαίνεις το πόσο στενή πολυκατοικία είναι.

Υπολόγισε πως είναι περίπου ένα μέτρο και κάτι και αυτό είναι που με παραξενεύει διπλά, καθώς προσπαθώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι από μέσα.

bratislava center (34) (1170)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr