Βρήκα την καλύτερη καρμπονάρα της Λευκωσίας | Il forno

pizza il forno nicosia italiko estiatorio

Το ιταλικό Il forno στο κέντρο της Λευκωσίας τυχαία το ανακαλύψαμε. Κάναμε γυρίσματα στο κέντρο της πόλης και η λιγούρα άρχισε να γίνεται πείνα οπότε ψάχναμε κάτι καλό για να φάμε. Το έμπειρο μάτι της “μακαρονού” της παρέας έπεσε φυσικά σε ιταλικό και το πρότεινα ευθύς αμέσως. Κάτσαμε και εκεί ξεκίνησε όλο το καλό.

pizza il forno nicosia italiko estiatorio (2)

Η πίτσα πολύ ενδιαφέρουσα γευστικά και καλοψημένη. Το ζυμάρι σωστό, ιταλικό και όλα τα υλικά ήταν φρέσκα και νόστιμα. Αυτό που με τρέλανε όμως περισσότερο από όλα ήταν η καρμπονάρα την οποία παράγγειλα. Απίστευτη σάλτσα και εξαιρετικό αλλαντικό απογείωσαν την μακαρονάδα όσο δεν πήγαινε. Το al dente τέλειο και γενικώς το αποτέλεσμα του πιάτου μου ήταν -χωρίς υπερβολή- άψογο. Το μόνο που μας ξενέρωσε λίγο ήταν ότι περιμέναμε λίγο παραπάνω από το λογικό να έρθουν τα κυρίως και βιαζόμασταν αρκετά αλλά κομμάτια να γίνει… με τέτοιο φαγητό λέω να το παραβλέψω.

pasta il forno nicosia italiko estiatorio

Βρες το Il forno Διεύθυνση: Λέδρας, Λευκωσία Τηλέφωνο:22 456454

pasta il forno nicosia italiko estiatorio (2)

(921)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr