Ινδονησία: Η χώρα των αντιθέσεων

tanah-lot-temple-happy-traveller-bali-1024x579

Χώρα: Ινδονησία
Πρωτεύουσα: Τζακάρτα
Πολίτευμα: Προεδρική Δημοκρατία
Γλώσσα: Ινδονησιακά
Θρήσκευμα: μουσουλμάνοι
Νόμισμα: Ρουπία
Κίνδυνοι Υγείας – Εμβόλια: Κανένας – Όχι
Ώρα: + 7 ώρες από Ελλάδα

Ινδονησία. Και μόνο που την σκέφτεσαι το μυαλό που πάει στις ειδυλλιακές παραλίες του Μπαλί και τις όμορφες στιγμές που θα μπορούσες να περάσεις εκεί. Ινδονησία όμως δεν είναι μόνο το Μπαλί αλλά και άλλες πόλεις όπως η Τζακάρτα (Jakarta) που είναι η πρωτεύουσα της χώρας, την Γιογκιακάρτα (Yogyakarta) με το εξαιρετικό φαγητό και την ενδιαφέρουσα κουλτούρα, το Λομπόκ (Lombok) που είναι άψογη παραλία για σέρφ, το Κομόντο (Komodo) με τον ξακουστό Δράκο του και τόσα άλλα μέρη.

Γενικές Πληροφορίες:

Η Ινδονησία είναι νησιωτικό κράτος της Ασίας με περίπου 18.000 νησιά και 258.705.000 κατοίκους. Μιλάμε χωρίς αμφιβολία για την τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Η ινδονησιακή οικονομία είναι αρκετά δυνατή και κατατάσσεται στις πρώτες σχετικά θέσεις ανά τον κόσμο (17η όσον αφορά το ονομαστικό ΑΕΠ, 15η όσον αφορά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης).

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr (861)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr