Ταξίδεψε όλη την Ευρώπη με 99 ευρώ

piza italia happy traveller (9)

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων της Ευρώπης, λανσάρει ένα καινούριο τρόπο για να «γυρίσεις» την Ευρώπη. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο με κόστος μόνο 99 ευρώ μπορείς να ταξιδέψεις σε 5 ευρωπαϊκούς προορισμούς της αρεσκείας σου. Το εισιτήριο αυτό ονομάζεται InterFlix και με αυτό μπορείς να κάνεις 5 ταξίδια με τα λεωφορεία της εταιρείας μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 900 προορισμούς, σε 20 ευρωπαϊκές χώρες.

Το ταξίδι με το λεωφορείο μπορεί να ξεκινήσει και να τελειώσει σε οποιονδήποτε από τους 900 προορισμούς που διαθέτει η εταιρεία. Για να μπορέσεις όμως να δεις όσες περισσότερες χώρες και μέρη γίνεται η InterFlix σε «αναγκάζει» να επιλέξεις διαφορετική διαδρομή επιστροφής. Εντυπωσιακό ε; Εσύ θα διάλεγες ένα γύρο της Ευρώπης με λεωφορείο;

πηγή HappyTraveller.gr

(755)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr