Ηράκλειο: η μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη | 2015

iraklio celestyal cruises 2015  lions

Στο Ηράκλειο είχαμε πάει και πέρυσι, φέτος ήταν το ίδιο ωραία αν και ήταν λιγότερος ο χρόνος παραμονής.

crete 2014 2015 copy

Στο Ηράκλειο δεν είχαμε πολύ χρόνο παρά μόνο μια ώρα. Έπρεπε βλέπεις να πάμε στον Άγιο Νικόλαο και να δούμε και εκεί το μέρος. Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, καθώς και ο μεγαλύτερος λιμένας του νησιού. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο Δήμος Ηρακλείου έχει πληθυσμό 173.993 κατοίκους. Κύριοι οικονομικοί τομείς της πόλης είναι ο τουρισμός, η γεωργία και το εμπόριο (της Μεσογείου).

iraklio celestyal cruises

Το Ηράκλειο μπορεί να μην είναι τόσο ωραίο όσο ο Άγιος Νικόλαος αλλά έχει και αυτό ομορφιές που μπορείς να βρεις στις κεντρικές του πλατείες αλλά και στις αγορές. Οι κρητικοί και η ιδιοσυγκρασία τους πάντα ομορφαίνουν κάθε σου ταξίδι στην Κρήτη με την θετική τους ενέργεια και τα μεγάλα τους πιτόγυρα. Στο Ηράκλειο βρήκαμε το πιο μεγάλο πιτόγυρο που έχουμε δει ποτέ μας σε μαγαζί!

iraklio crete celestyal cruises76iraklio crete celestyal cruises1iraklio celestyal cruises 2015 liontariairaklio crete celestyal cruisesiraklio crete celestyal cruises0iraklio crete celestyal cruises2iraklio crete celestyal cruises4iraklio crete celestyal cruises5iraklio crete celestyal cruises6iraklio crete celestyal cruises86iraklio crete celestyal cruises92

Το ταξίδι μας στο Ηράκλειο έγινε στα πλαίσια της κρουαζιέρας μας με ένα από τα πλοία της Celestyal Cruises. Το όνομα αυτού Crystal. Αν θέλεις να δεις την περσινή μας κρουαζιέρα δες εδώ. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρία Celestyal Cruises δες εδώ

10734262_890086024337398_1900501768374669557_n

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο instagram και το facebook , εκεί ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες και μαθαίνεις που βρισκόμαστε και τι κάνουμε! Ο Ευτύχης, εγώ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ!

  (1420)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr