Κοσμήματα: Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας

Τα κοσμήματα βεβαιότατα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και το σίγουρο πλέον είναι πως δεν πρέπει να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να προμηθευτείς ωραία και στυλάτα κοσμήματα. Σίγουρα τα  faux bijoux δεν είναι και η πιο διαχρονική επιλογή κοσμήματος που μπορείς να κάνεις είναι όμως σίγουρα η πιο στυλάτη (διότι μπορείς να βρεις κοσμήματα in fashion σε εξεφτελιστικά μικρή τιμή) και είναι σίγουρα η πιο οικονομική μιας και δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να ξοδεύουν μικρές περιουσίες για να τα αγοράσουν.

kosmima

Σέρφαρα στο αγαπημένο ebay και βρήκα ένα πολύ φθηνο κόσμημα.  Πολύ φθηνό όμως. Όταν λέμε φθηνό εννοούμε κάτω από 2 ευρώ. Και αυτό το κόσμημα μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακό που θα μπορούσες να το κάνεις για πολύ παραπάνω. Το μπλε του μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ήταν εξαίσιο. Είχε ούτε καν 2 ευρώ. Δεν άντεξα το παράγγειλα. Το βρήκα εδώ.  Το συγκεκριμένο κόσμημα μου θύμησε κάτι από Τιτανικό και παλιά εποχή. Μου άρεσε τόσο πολύ που δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά.

Οι ebay αγορές είναι κάτι το παρεξηγημένο. Εγώ τις έχω αγαπήσει και με το παραπάνω. Εσύ έχεις ποτέ δοκιμάσει να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα και μάλιστα από το ebay; Σου άρεσε το κόσμημα που πήρα; Αν ναι σύντομα θα το δεις και σε νέο outfit! Μέχρι τότε φιλιά!

Μany thanks to Lisa για τις φωτογραφίες. 

(1671)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr