Μυκονιάτικος γύρος στο Jimmy’s | 2015

IMG_3979

Στο συγκεκριμένο μαγαζί είχαμε φάει και πέρυσι και επειδή θυμόμασταν τα καλά του σάντουιτς είπαμε να ξαναπάμε. Επιλέξαμε γύρο κοτόπουλο και ήταν πολύ καλός. Βέβαια η μεγάλη μας πείνα σίγουρα βοήθησε στο να μας αρέσει ακόμη περισσότερο το σάντουιτς. Καταφέραμε να πιάσουμε το ίδιο τραπέζι με πέρυσι κάτι που το έκανε αυτομάτως το αγαπημένο μου. Αν βρεθείτε προς Μύκονο είναι μια καλή επιλογή. Προσιτές τιμές, καλό σέρβις και γρήγορη εξυπηρέτηση.

IMG_3978

Το ταξίδι μας στη Μύκονο έγινε στα πλαίσια της κρουαζιέρας μας με ένα από τα πλοία της Celestyal Cruises. Το όνομα αυτού Crystal. Αν θέλεις να δεις την περσινή μας κρουαζιέρα δες εδώ. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρία Celestyal Cruises δες εδώ

10734262_890086024337398_1900501768374669557_n

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο instagram και το facebook , εκεί ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες και μαθαίνεις που βρισκόμαστε και τι κάνουμε! Ο Ευτύχης, εγώ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ!

(1209)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr