Το κόκκινο φόρεμα της Julia Roberts που έμεινε στην ιστορία από την ταινία “Pretty Woman”

Pretty-Woman

Το κόκκινο φόρεμα της Julia Roberts από την ταινία Pretty Woman είναι από τα πιο διάσημα φορέματα. Το προκλητικό φόρεμα με τα μεγάλα ανοίγματα, είναι αναγνωρίσιμο από τους πάντες. Με αυτό το φόρεμα η  Julia, υπήρξε το Νο1 style icon των αρχών των ’90s. Η ταινία παίχτηκε το 1990 και ήταν μια πηγή έμπνευσης στυλιστικά για όλες τις γυναίκες. Το κόκκινο χρώμα του φορέματος έκανε ακόμη πιο έντονο το πάθος της ηθοποιού στην ταινία και το happy ending ολοκληρωνόταν με τον έρωτα του Ρίτσαρντ προς αυτή.

redoperadress2

(905)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr