Καλή Χρονιά | 2017

christmas-beautystarsgr

Το 2016 έφυγε και υποδεχτήκαμε αισίως το 2017. Αυτή η αίσθηση ότι μπορείς να οργανώσεις να κάνεις και να κατακτήσεις τα πάντα, μας έχει πλημμυρίσει όλους. Τα «ξεκινήματα» έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνονται και όλοι από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Αποχαιρετήσαμε ένα 2016 γεμάτο από μαθήματα, χαρές, λύπες και ιδιαίτερες στιγμές που χωρίς αυτό δεν θα είμαστε οι υπέροχοι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Υποδεχτήκαμε ένα 2017 γεμάτο υποσχέσεις για υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα. Και μακάρι αυτά να γεμίσουν και τις 365 ημέρες του νέου έτους, για κάθε άνθρωπο της Γης.

Εκτός από ΥΓΕΙΑ, που είναι το πιο σημαντικό, εύχομαι το 2017:
Να ζήσουμε την ζωή μας όπως μας αξίζει.
Να δώσουμε όσα πήραμε κι ακόμη παραπάνω.
Να μην φοβόμαστε να περάσουμε τα όρια, γιατί αυτά είναι που μας ωθούν να γινόμαστε καλύτεροι.

Καλή χρονιά.
Χρόνια πολλά.
Ευτυχισμένο το 2017.
Χαμόγελα, δύναμη και τόλμη.

Πηγή

(1825)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr