Ο απόλυτος καλοκαιρινός σύμμαχος των μαλλιών

Solar Sublime Range pngΕπαγγελματική αντηλιακή σειρά περιποίησης μαλλιών, για βαθιά θρέψη και προστασία, από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες. Με φίλτρο UV & ALOE VERA.

THE AFTER SUN NOURISHING SHAMPOO 300ML
Tο Σαμπουάν Θρέψης για μετά τη θάλασσα, απομακρύνει με το λούσιμο αυτά τα στοιχεία ευαισθητοποίησης, ενώ παρέχει άμεση ενυδάτωση με τα αναζωογονητικά συστατικά του. Επαγγελματική φόρμουλα εμπλουτισμένη με φίλτρα UV & Aloe Vera. Περιέχει Βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και θρέψη στα μαλλιά. Προστατεύει από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και το αλάτι. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά και πιο λαμπερά από ποτέ!

THE AFTER SUN NOURISHING MASQUE 250ML
Αυτή η μάσκα μαλλιών προσφέρει έντονη θρέψη για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός φυσικού προστατευτικού πέπλου στα μαλλιά που εκτίθενται ή έχουν ευαισθητοποιηθεί από τον ήλιο. Αφού αναζωογονηθούν, τα μαλλιά είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές επιθέσεις. Δημιουργία ενός πέπλου προστασίας από τις ακτίνες UV για τα μαλλιά. Επαγγελματική φόρμουλα εμπλουτισμένη με φίλτρα UV και εκχύλισμα Aloe Vera, προσφέρει βαθιά αναδόμηση, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και απαλά. Προστατεύει από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και το αλάτι.

PROTECTION CONDITIONING SPRAY 125ML
Το Αόρατο Προστατευτικό αντηλιακό σπρέυ μαλλιών από τη L’Oréal Professionnel είναι ένα ανάλαφρο mist που δεν ξεβγάζεται και περιέχει Meroxyl S.O. – που παρέχει άμεση ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, θωρακίζοντας τα από παράγοντες ξηρότητας και αφήνοντάς τα πολύ λαμπερά. Επαγγελματική φόρμουλα εμπλουτισμένη με φίλτρα UV & Aloe Vera. Δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα προστασίας γύρω από την τρίχα. Προσφέρει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και εντατική λάμψη στο χρώμα. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα με μία φυσική λάμψη.

(1549)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr