Κάνε την αδυναμία, δύναμη σου

daydreamer-red-girl

Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Η μεγάλη αδυναμία που «ξεφτιλίζει» την ζωή σου και την κάνει να φαίνεται «λίγη» είναι εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε δύναμη, που μπορεί να σε πάει μέχρι το βάθρο του νικητή. Οι αδυναμίες είναι για να μας ρίχνουν, να δοκιμάζουν πόσο επιρρεπείς είμαστε στις «σειρήνες» τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους εξ΄αρχής.

Οι δυνάμεις μας από την άλλη, μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να κάνουμε πράγματα στην ζωή μας. Πράγματα που αξίζουν, που είναι θετικά, που εν τέλει.. είναι τα όνειρά μας. Οι δυνάμεις μας είναι οι σταθερές μας. Το σημείο που θα στηριχθούμε για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, η πέτρα που θα κάτσουμε για να ξαποστάσουμε από την ανάβαση.

Όταν κάνεις τις αδυναμίες σου να μοιάζουν με δύναμη τα πάντα έρχονται ανάποδα. Ωραία ανάποδα. Εκεί που φαινόταν να χάνεις την παρτίδα, αρχίζεις να κερδίζεις. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αποδείξει πόσο έξυπνος είναι. Χρησιμοποίησε κάθε τι που σου δόθηκε για να σου κάνει κακό, με άλλο τρόπο και γύρνα την κατάσταση υπέρ σου.

Να είσαι ένα βήμα μπροστά.
Κάνε την αδυναμία, δύναμη σου.

DayDreamer.gr

(4422)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr