3 τροφές που σε βοηθούν να κάψεις θερμίδες

perfect figure

Η διατροφή μας τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμη πιο ελαφριά για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τη ζέστη. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που κάνεις διατροφή για να χάσεις κιλά και να κάψεις θερμίδες υπάρχουν 3 θαυματουργές τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Οι σπόροι Τσία, το αβοκάντο αλλά και η κανέλα είναι τρεις διατροφικοί θησαυροί που μπορούν να κάνουν θαύματα.

Σπόροι Τσία – Chia Seeds 

Οι σπόροι Chia είναι η πιο πλούσια φυτική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων, και μάλιστα σε τιμές μέχρι και δεκαπλάσιες από τους υπόλοιπους σπόρους που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε. Οι σπόροι περιέχουν σημαντική ποσότητα λινολεικού οξέος, που δεν μπορεί να παρασκευαστεί μέσα στο σώμα μας. Επιπροσθέτως έχουν σημαντική ποσότητα από τριγλυκερίδια μακράς αλύσου, απαραίτητα για την απομάκρυνση της χοληστερίνης από τα αρτηριακά τοιχώματα. Σημαντική είναι και η περιεκτικότητά τους σε: ασβέστιο και βόριο, δυο μέταλλα που συνεργάζονται για την καλή υγεία του οστεικού μας συστήματος.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι ένα θρεπτικό εργοστάσιο ενέργειας και παρέχει πολλά δυνητικά οφέλη στην υγεία. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά, το αβοκάντο γίνεται τέλειο υποκατάστατο του κρέατος σε σάντουιτς και σαλάτες. Το αβοκάντο αν και λιπαρό είναι η καλύτερη πηγή λιπαρών που μπορούμε να πάρουμε. Με αυτό τον τρόπο και λαμβάνουμε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας και βοηθάμε στη μείωση της χοληστερόλης, του διαβήτη, στο χαμηλότερο σωματικό βάρος και στηπρόληψη του καρκίνου.

Κανέλα 

Η κανέλα που είναι από τα πιο θρεπτικά μπαχαρικά που υπάρχουν. Το καλό είναι πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική και αυτό σου δίνει περισσότερη ευκολία στο πως να την χρησιμοποιήσεις. Μη ξεχνάς πως όταν η κανέλα είναι μέρος ενός προγράμματος διατροφής, μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση του βάρους. Η κανέλα αυξάνει τον μεταβολισμό και ρυθμίζει  τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, παίζοντας έτσι καθοριστικό ρόλο στην απώλεια κιλών.

(854)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr