Ο Χρήστος Στανίσης κρατάει ζωντανό τον Καραγκιόζη

karagiozis

Ο Καραγκιόζης ζωντανεύει στην Θεσσαλονίκη από έναν μερακλή Σαλονικιό, ο οποίος αγαπάει τις παραδόσεις και τις διαφυλάττει. Μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες μας – Καραγκιόζης -, δεν ξεχνιέται και για αυτό ευθύνεται ο Χρήστος Στανίσης.

O Χρήστος Στανίσης είναι από τη Θεσσαλονίκη και ήταν μαθητής του Ευγένιου Σπαθάρη. Από πολύ μικρός μέχρι και σήμερα κάνει τις δικές του ξεχωριστές παραστάσεις. Έχει διδάξει θέατρο σκιών, στο Λαϊκό θέατρο στη Δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά και σε ιδιωτικές σχολές. Φιλοξενούνται φιγούρες του στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» και σε συλλογές μουσείων, ιδρυμάτων και ιδιωτικές.

Σε ευχαριστούμε Χρήστο που κρατάς ζωντανές τις παραδόσεις μας και τον Καραγκιόζη που τόσο αγαπάμε! Απόλαυσε τον Χρήστο στο Μeditteranean Cosmos τον Ιούνιο του 2016.

Μπορείς να βρεις τον Χρήστο στο Facebook αλλά και στην σελίδα του.

(2174)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr