Το Κάστρο Devin της Μπρατισλάβα | Σλοβακία

bratislava center (73)

Το πολύ ενδιαφέρον κάστρο του Devin, βρίσκεται σε στρατηγική θέση, σε έναν απότομο βράχο και έχει υψόμετρο 212 μέτρα. Θα το απολαύσεις στη συμβολή των ποταμών του Δούναβη και Morava.Απόλαυσε τις εκπληκτικές εικόνες που εξασφάλισε για εσένα το beautystars.gr και πείσου να το επισκεφθείς αν περάσεις από την Μπρατισλάβα.

bratislava center (84)

Μπορεί να βρίσκεται λίγο έξω από την Μπρατισλάβα και να σε παιδεύει λίγο μέχρι να πας αλλά σου υπόσχομαι πως η θέα θα σε αποζημιώσει.

bratislava center (78) bratislava center (81) bratislava center (82) bratislava center (83) bratislava center (86)

  (1144)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr