Καστορέλαιο: Κάνει θαύματα σε μαλλιά και σώμα

kastorelaio

Ευτυχώς που υπάρχει και η φύση για να διορθώνουμε ότι “στραβό” βρίσκεται στον δρόμο μας. Ξέρουμε πάντα πως η λύση βρίσκεται στην φύση. Για αυτό μάλλον για πολλά σωματικά και δερματικά  προβλήματα, θα πρέπει να στραφούμε προς αυτή και πιο συγκεκριμένα στο καστορέλαιο!

Το καστορέλαιο εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Ricinus Communis. Είναι ουσιαστικά ένα από τα πιο χρήσιμα φυτικά έλαια με εσωτερική και εξωτερική χρήση. Το καστορέλαιο έχει πολλαπλές δράσεις και βοηθάει στο δέρμα, στα μαλλιά, στην δυσκοιλιότητα, στην αρθρίτιδα αλλά και  στα κονδυλώματα. Φυσικά στην Ελλάδα χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων, περί τον τέταρτο αιώνα π.Χ.

Χρήση στα μαλλιά:

Το καστορέλαιο είναι εξαιρετικό για τα μαλλιά σου. Καταπολεμά ενεργά την τριχόπτωση και ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας. Το καστορέλαιο ενυδατώνει την τρίχα και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία. Είναι σε θέση να θεραπεύσει έως και δερματικές παθήσεις αλλά και την ψαλίδα στα μαλλιά σου. Τέλος το καστορέλαιο κάνει τα μαλλιά να λάμπουν και τους χαρίζει “βάρος”.

Χρήση σε βλεφαρίδες και φρύδια:

Το καστορέλαιο είναι ιδανικό για την πύκνωση των τριχών σε βλεφαρίδες και φρύδια. Μπορείς να βάζεις ένα δύο σταγόνες στα φρύδια πριν κοιμηθείς και τα αποτελέσματα μετά από 1-2 εβδομάδες θα σε καταπλήξουν.

Χρήση στο πρόσωπο και το σώμα:

Το καστορέλαιο ενυδατώνει πρόσωπο και σώμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθά στην αντιγήρανση, τις δερματίτιδες και τα ηλιακά εγκαύματα. Αν έχεις λιπαρό δέρμα στο πρόσωπο μην το χρησιμοποιήσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο παρά μόνο αν  και όπου έχεις πρόβλημα.

Χρήση στα χείλη:

Το καστορέλαιο ενυδατώνει τα χείλη και μπορεί να αντικαταστήσει άψογα κάθε ενυδατικό προϊόν για αυτά.

Το καστορέλαιο βοηθάει στα παρακάτω:

  1. αντιγήρανση (δέρμα)
  2. ξηροδερμίες, δερματίτιδες, ηλιακά εγκαύματα
  3. ενδυνάμωση και λάμψη μαλλιών
  4. μείωση τριχόπτωσης
  5. μείωση ψαλίδας
  6. περιορίζει τις κρεατοελιές
  7. αρθρίτιδα
  8. δυσκοιλιότητα
  9. κονδυλώματα
  10. πύκνωση βλεφαρίδων
  11. πύκνωση φρυδιών
  12. λάμψη στα χείλη
  13. απαλό δέρμα προσώπου
  14. απαλό δέρμα σώματος
Το καστορέλαιο ονομάζεται αλλιώς και ρετσινόλαδο!

(1499)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr