Οι 10 καθαρότερες πόλεις στον κόσμο

New-york-city-times-square-at-night

Η καθαρή πόλη αποπνέει μια ένδειξη προοδευτισμού και ανάπτυξης. Όλοι θέλουν να ζουν σε μια καθαρή πόλη καθώς αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα με το περιβάλλον, τους συνανθρώπους τους αλλά και τον εαυτό τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελλάδα μας δεν θα μπορούσε να συγκαταλέγεται με κάποια πόλη στην χρυσή “καθαρή” δεκάδα, όμως ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να αλλάξουμε νοοτροπία και να καταλάβουμε πως πίσω από κάθε σκουπίδι που πετάμε στον κάδο βρίσκεται λίγος πολιτισμός και πίσω από κάθε σεβασμός στο περιβάλλον βρίσκεται απέραντη αγάπη για όλο το σύμπαν.

london-eye

Οι 10 καθαρότερες πόλεις στον κόσμο

1. Ελσίνκι, Φινλανδία
2. Νέα Υόρκη
3. Κόμπε, Ιαπωνία
4. Ουέλιγκτον, Νέα Ζηλανδία
5. Σιγκαπούρη
6. Λονδίνο, Βρετανία
7.Φράιμπουργκ, Γερμανία
8. Παρίσι, Γαλλία
9. Μπισμπέιν, Αυστραλία
10. Όσλο, Νορβηγία

(954)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr