Σωστός καθαρισμός δοντιών

δόντια
Τα δόντια μας είναι πολύ σημαντικά. Η υγιεινή τους ακόμη σπουδαιότερη. Το πως να βουρτσίζουμε σωστά τα δόντια μας το έχουμε μάθει από τότε που είμαστε παιδιά. Τι κάνουμε όμως λάθος και τα δόντια μας κιτρινίζουν, φθείρονται και μας δημιουργούν προβλήματα;

Αρχικά πρέπει να σου πω πως ένα βούρτσισμα πρωί βράδυ δεν αρκεί. Άκου προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να έχεις μια αξιοζήλευτη στοματική υγιεινή.

1. Καθημερινό πλύσιμο δοντιών (πρωί /βράδυ)
2. Προσεκτικό πλύσιμο και όχι απλά ένα τρίψιμο
3. Χρήση οδοντικού νήματος (ίσως είναι και σημαντικότερη από το πλύσιμο)
4. Χρήση στοματικού διαλύματος
5. Πλύση των δοντιών μετά από κάθε κατανάλωση γλυκού (1143)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr