24 ώρες στην Αθήνα με την Κάτια | 2015

katia aitak athens beautystarsgrb

Η Κάτια είπε να μας πάει μια βόλτα στην Αθήνα που τόσο αγαπάμε. Όσοι την έχουμε επισκεφθεί μαγευτήκαμε. Κάθε της δρόμος και μια ιστορία και ο πιο όμορφος προορισμός της πόλης, η Ακρόπολη. Αυτήν μας δείχνει σήμερα η Κάτια και μας θυμίζει κάτι από την ιστορία μας, κάτι από την ομορφιά της χώρας μας και κάτι από την καλλιτεχνική φύση που έχουν όλοι οι Έλληνες.

Η Αθήνα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδος και η μεγαλύτερη πόλη της. Είναι από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Ο Παρθενώνας είναι το πιο δυνατό σημείο όχι μόνο της πόλης αλλά ολόκληρου του κόσμου. Εμείς ως Έλληνες έχουμε την ευτυχία να  έχουμε αυτό το αριστούργημα στην χώρα μας. Το 2012 η Αθήνα κατατασσόταν ως η 39η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο ως προς την αγοραστική δύναμη και ως 77η ακριβότερη σε μελέτη της UBS.

Σε ευχαριστούμε γλυκιά μας Κάτια για την υπέροχη φωτογραφία! Νοσταλγήσαμε!

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το φανταστικό πρωινό της Κάτιας στην Αθήνα και οι φωτογραφίες ανήκουν στην ίδια.
Βρες την Κάτια online:
Instagram
travel (1714)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr