Το κέντρο της πόλης της Πράγας by night

prague tsexia praga 2015 travel3

Η “πρώτη Πράγα” που γνώρισα ήταν η βραδινή. Φτάσαμε αργά στην πόλη και αυτό μας έκανε να γνωρίσουμε την πανέμορφη τσέχικη πόλη κατά την βραδινή ώρα. Τα φώτα της ήταν μαγικά και αυτό το διακριτικό φως που φώτιζε τα αξιοθέατα σε άφηνε με μια γλυκιά αίσθηση.

Το ταξίδι αυτό είχε ξεκινήσει φανταστικά και το ήξερα πως θα είναι ένα από τα πιο ωραία που έχουμε κάνει. Η Πράγα άλλωστε ενδείκνυται για φανταστικά ταξίδια. Το βράδυ η πόλη γίνεται ακόμη πιο ρομαντική από όσο την φαντάστηκες και είναι ιδανικό σκηνικό για νιόπαντρους αλλά και για παρέες.

prague tsexia praga 2015 travel4

Η πόλη διαθέτει πληθώρα μαγαζιών, εστιατορίων αλλά και κάποιων βραδινών μαγαζιών τα οποία θα σου επιτρέψουν να ξενυχτίσεις και να πιεις λίγο παραπάνω.

prague tsexia praga 2015 travel5

Λίγο τα επιβλητικά αγάλματα, λίγο η εντυπωσιακή γέφυρα του Καρόλου η πόλη αυτή είναι ικανή να σε μαγέψει έστω και αν δεν την γνωρίζεις καθόλου καλά. Έστω και αν την έχεις περπατήσει μόνο λίγα λεπτά. Θα το δεις και εσύ στα πρώτα σου βήματα σε αυτήν.

prague tsexia praga 2015 travel6

Μπορεί το βράδυ να μην μπορείς να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες, να μην μπορείς να δεις τα αξιοθέατα τέλεια όπως με το φως της ημέρας αλλά σίγουρα μπορείς να νιώσεις την φανταστική ενέργεια της πόλης στο έπακρο!

prague tsexia praga 2015 travel8

Η πόλη αυτή έχει έναν “ύπουλο” βραδινό τρόπο να σου κλέβει την καρδιά και να οδηγεί τα βήματά σου στο αστονομικό ρολόι όπου όλοι περιμένουν να δουν την αλλαγή της ώρας.

prague tsexia praga 2015 travel9prague tsexia praga 2015 travel10prague tsexia praga 2015 travel11

(1119)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr