Review : Δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty

δάκρυα ομορφιάς kiten beauty beautystars.gr

Τα δάκρυα ομορφιάς της Kiten Beauty είναι ένα προιόν που ομολογουμένως δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Οι σταγόνες της Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο  συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών.  Είναι σταγόνες ματιών που περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ( 0,2%), που αλληλεπιδρά με τη φυσική βλεννογόνο στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ και δημιουργεί ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο σύστημα, το οποίο διατηρεί την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια του ματιού.

Τα δάκρυα ομορφιάς είναι μια επανάσταση στην περιποίηση του ματιού και ουσιαστικά ένα νέο είδος καλλυντικού. Πάμε όμως τώρα να δούμε το review μας!

δάκρυα ομορφιάς kiten beauty beautystars.gr

REVIEW

Δοκιμάζοντας τα δάκρυα ομορφιάς δεν περίμενα να δω κάτι ιδιαίτερο να σας πω την αλήθεια διότι δεν θεώρησα ποτέ ότι ένα τέτοιου είδους καλλυντικό θα μπορούσε να θεωρηθεί απαραίτητο. Διαψεύστηκα αμέσως.  Η εφαρμογή των δακρύων ομορφιάς είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση ειδικά για όλους εμάς που περνάμε αρκετές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή είτε για λόγους εργασίας είτε για λόγους αχαλίνωτου blogging. Όπως και να έχει τα δάκρυα είναι άκρως αναζωογονιτικά. Το καλό είναι πως η χρήση τους είναι καθημερινή και το φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στη μέρα.

Αν τα χρησιμοποιείς αρκετά συχνά πραγματικά νιώθεις αισθητή διαφορά στην υγρασία των ματιών σου καθώς και στην υγεία. Η τιμή του προϊόντος είναι 13-14 ευρώ. Πράγμα που με στεναχώρησε λίγο γιατί αν θέλεις να τα χρησιμοποιείς συχνά το κόστος είναι απαγορευτικό μόνο για την περιποίηση των ματιών. Βέβαια κάνουν πολύ καλή δουλειά με το θόλωμα των ματιών ή με το κοκκίνισμα.

δάκρυα ομορφιάς kiten beauty beautystars.gr

Έχει πολύ έξυπνο και πρακτικό κλείσιμο αφού κλείνει γυρνώντας ανάποδα το καπάκι του. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους. Επίσης οι αμπούλες είναι πολύ εύκολες στο κουβάλημα μιας και μπορείς άνετα να τις κουβαλάς μαζί σου ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι. Ειδικά αν τα μάτια σου είναι ταλαιπωρημένα θα τα ανακουφιστούν πολύ.Το βρίσκεις σε επιλεγμένα hondos center, φαρμακεία και άλλα καταστήματα καλλυντικών.

Θετικά:
-Είναι αναζωογονιτικά
-Μπορεί να γίνεται καθημερινή χρήση τους
-Το φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας
-Βελτιώνεται η υγρασία των ματιών σου
-Νιώθεις αισθητή διαφορά με τη συχνή χρήση
-Κάνουν πολύ καλή δουλειά με το θόλωμα και το κοκκίνισμα των ματιών σου
-Είναι ένα καινοτόμο προϊόν

-Είναι πολύ εύκολες στο κουβάλημα (τσάντα κτλ) μιας και η συσκευασία είναι αμπούλες που μπορείς να τις χωρίσεις

Αρνητικά
-Η τιμή του είναι τσιμπημένη σε σχέση με το προιόν

   δάκρυα ομορφιάς kiten beauty beautystars.gr   δάκρυα ομορφιάς kiten beauty beautystars.gr

(1448)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr