Το Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης

budapest 2016 beautystarsgr (31)

Το Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης! Αυτό το μεγαλόπρεπο κτίριο, από το οποίο σίγουρα θα πρέπει να περάσεις όταν πας στην Βουδαπέστη. Εξαιρετική αρχιτεκτονική -όπως στα περισσότερα κτίριά τους- αλλά και πολύ επιβλητικό, το κοινοβούλιο της πόλης έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση χρόνια τώρα.

Δεν σου λέω απλώς πως είναι ένα hot spot της χώρας, σου λέω πως πρέπει σίγουρα θα πρέπει να περάσεις έστω μια βόλτα απ’ έξω για να απολαύσεις την “μεγαλοσύνη” του.

budapest 2016 beautystarsgr (37)

Όπως βλέπεις στο Κοινοβούλιο πήγε ακόμη και ο Πλούτος μας, δεν είναι δυνατόν να μην πας εσύ! :D

budapest 2016 beautystarsgr (39)

(875)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr