5 τέλεια κουρέματα για μαλλιά με μπούκλες

Womens Curly -Haircuts-2015 beautystarsgr

Τα μαλλιά με μπούκλες είναι τα αγαπημένα μας! Όσο και να λέμε πως τα ίσια είναι πιο chic, το σγουρό θα προσδίδει πάντα αυτή τη γυναικεία αφέλεια που με το ίσιο μαλλί χάνεται. Σήμερα θέλω να σου δείξω 5 διαφορετικά κουρέματα που θα σε βοηθήσουν πολύ αν έχεις μαλλιά με μπούκλες!

best-curly-cuts

best-curly-cuts-01

Τα μακριά σπαστά και σγουρά μαλλιά είναι πραγματικά τα πιο αγαπημένα όλων. Καλά ίσως είμαι υπερβολική επειδή είναι τα δικά μου αγαπημένα όμως ειλικρινά πιστεύω πως αυτό το είδος κουρέματος πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες. Είναι η τέλεια επιλογή για όσες δεν ξέρουν τι να κάνουν εύκολα κάτι που να τους πηγαίνει. Το σπαστό ακόμη και αν δεν το έχεις μπορείς εύκολα να το αποκτήσεις με μια φόρμα ή μια περμανάντ.

curly-hair-girl_gorgeous-highlight_2_resized

Τα μέριου μήκους σπαστά/σγουρά μαλλιά, δίνουν πολύ στυλ και άποψη στην γυναίκα. Μπορείς να τα πιάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αφήνοντας αφέλιες που θα τονίσουν τις γωνίες του προσώπου σου.

short_curly_haircuts_3

Τέλος, το κοντό σπαστό/σγουρό μαλλί είναι μια καταπληκτική επιλογή για όσες βαριούνται να περιποιούνται πολύ τα μαλλιά τους. Λίγος αφρός, ελαφρύ φορμάρισμα και έτοιμη για έξω!

The-Super-Trimmed-Curly-Haircut (8001)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr