15 τρόποι να νικήσεις την κυτταρίτιδα! part 1 (video)

Η κυτταρίτιδα -κακά τα ψέματα- είναι μεγάλη πληγή για όλες τις γυναίκες. Όσο μεγάλο πρόβλημα και αν είναι όμως σίγουρα υπάρχει και η λύση του. Αρχικά ας δούμε τα στάδια της κυτταρίτιδας.

  • Πρώτο στάδιο: Στο πρώτο στάδιο τα πράγματα είναι απλά η κυτταρίτιδα σχεδόν δεν φαίνεται ούτε αν τσιμπίσεις το δέρμα.
  • Δεύτερο στάδιο:Στο δεύτερο στάδιο η κυτταρίτιδα έχει προχωρήσει και μπορεί να μην φαίνεται στο πόδι δίχως τσίμπιμα αλλά μόλις τσιμπίσει ή πιέσεις το πόδι η όψη φλοιού πορτοκαλιού εμφανίζεται.
  • Τρίτο στάδιο:Σε αυτό το στάδιο τα πράγματα χειροτερεύουν. Η κυτταρίτιδα φαίνεται δίχως καν να τσιμπήσεις το δέρμα.
    • Τέταρτο στάδιο:Το χειρότερο στάδιο όλων. Εκτός από την άσχημη όψη, έλλεψη σφριγυλότητας υπάρχει πόνος ειδικά μετά από αρκετή ώρα ορθοστασίας.

Για να κάνεις μια εισαγωγή στο θέμα και να μάθεις ακόμη παραπάνω πράγματα δες το βίντεο που ακολουθεί, θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σου επιτρέψει να μάθεις  περισσότερα πράγματα για την κυτταρίτιδα.

 

ηλέκτρα αστέρη

(1511)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr