Πως να νικήσεις την κυτταρίτιδα! part 2

νικάω την κυτταρίτιδα

Αν βρίσκεσαι στο πρώτο ή δεύτερο στάδιο  κυτταρίτιδας τα πράγματα είναι εύκολα και μπορείς να την “γλιτώσεις” με κάποιες απλές συμβουλές που μπορείς καθημερινά να κάνεις.

 1. Να πίνεις πολύ νερό (Το νερό ενυδατώνει και η ενυδάτωση είναι κάτι που σίγουρα χρειαζόμαστε στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας)
 2. Να πίνεις αρκετό τσάι
 3. Να μειώσεις το αλάτι (Ότιδήποτε μας αφυδατώνει είναι εχθρός μας. Άρα στην μάχη με την κυτταρίτιδα το αλάτι είναι σίγουρα ένας)
 4. Να μην κάνεις εξαντλητικές δίαιτες
 5. Να μην κάνεις καταχρήσεις (ποτά, τσιγάρα)
 6. Να μην φοράς πολύ στενά ρούχα
 7. Να μην κάνεις καυτό μπάνιο

 

Για να μάθεις τι ακριβώς μπορείς να κάνεις για να νικήσεις την κυτταρίτιδα αλλά και για να σου αναλύσω τους λόγους που πρέπει να κάνεις τα παραπάνω δες το βίντεο που ακολουθεί, θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σου επιτρέψει να μάθεις  περισσότερα πράγματα για την κυτταρίτιδα.

 

  (1749)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

 1. myStickland says:

  Kαλησπέρα και απο εμένα!Το βιντεάκι το είδα και όντως περιέχει πολλές και χρήσιμες συμβουλές!

  Καλή συνέχεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr