Πως να νικήσεις την κυτταρίτιδα! part 3

 

Αν είσαι στο τρίτο ή τέταρτο στάδιο κυτταρίτιδας δυστυχώς πρέπει να παιδευτείς παραπάνω. Θα πρέπει αναγκαστικά να ακουλουθείς τις συμβουλές που έμαθες εδώ αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις και όσα έχω να σου πω σήμερα. Αρχικά αφού πράξεις τα αυτονόητα που έχουμε ήδη μάθει σε προηγούμενο post : Να πίνεις πολύ νερό,  να μην τρως αλάτι κτλ θα πρέπει να μάθεις πως τα στάδια 3 και 4 είναι από τα πιο δύσκολα αλλά όχι ανίκητα!

Για να νικήσεις την κυτταρίτιδα στο 2 ή τρίτο στάδιο θα πρέπει :

  1. Να ξεκινήσεις γυμναστική
  2. Να αλλάξεις διατροφή
  3. Να κάνεις μασάζ
  4. Να χρησιμοποιήσεις ανάλογα προιόντα
  5. Να κάνεις υδροθεραπεία

 

Για να μάθεις τι ακριβώς μπορείς να κάνεις για να νικήσεις την κυτταρίτιδα  -όντας στο τρίτο ή τέταρτο στάδιο- αλλά και για να σου αναλύσω τους λόγους που πρέπει να κάνεις τα παραπάνω δες το βίντεο που ακολουθεί, θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σου επιτρέψει να μάθεις  περισσότερα πράγματα για την κυτταρίτιδα.

(2320)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

One comment

  1. [...] για την κυτταρίτιδα. http://www.youtube.com/watch?v=XtG-35mZQ98 πηγή: http://beautystars.gr/kuttaritida-part3/ Share this:TwitterFacebookLinkedInGoogle +1EmailLike this:Like [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr