Ο νικητής -ια για τον διαγωνισμό ΚΥΑΝΑ είναι…

LOGO KYANA 1

H νικήτρια για τον πολύ μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε  το BeautyStars.gr σε συνεργασία με την ΚΥΑΝΑ έχει ήδη επιλεχθεί μέσω του rafflecopter.

Η νικήτρια είναι η Ioanna Ioannidou!
Ευχαριστώ πολύ την ΚΥΑΝΑ για την διοργάνωση αλλά και την αποστολή του μεγάλου πακέτου στη νικήτρια/αναγνώστρια του beautystars.gr

Η Ιωάννα ήταν τυχερή εσύ όμως μην πτοείσαι γιατί αν δεις τις εκπλήξεις που σου σου ετοιμάζω θα χαρείς πολύ! Περίμενε… και θα δεις..Μέχρι το επόμενο post φιλιά! (1431)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Μπράβο στο κορίτσι!

  2. Εγώ είμαι αυτή! Επιτρέψτε μου να τσιρίξωωωωωωωωωωω! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr