Όταν η Lady Diana Spencer παντρέυτηκε τον Charles πρίγκιπα της Ουαλίας

Lady Diana Spencer wedding

Ένας γάμος πλουμιστός που συζητήθηκε όσο λίγοι. Ο γάμος της Lady D με τον πρίγκιπα Charles, ήταν τόσο ονειρικός όσο και το νυφικό της. Το νυφικό που επέλεξε η  Lady Diana Spencer, σχεδιάστηκε από τον David και την Elizabeth Emanuel ειδικά για τον γάμο της με τον Charles, πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο γάμος έγινε στις 29 Ιουλίου 1981 στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Η Diana φορούσε μεταξωτό ταφτά με αντίκα δαντέλα με ένα βέλος (7,62 m) τεράστιο και έγινε ένα από τα πιο διάσημα νυφικά στον κόσμο. Θεωρείται ότι ήταν ένα από το πιο καλά φυλαγμένο μυστικά στην ιστορία της μόδας.

Lady Diana Spencer wedding 1 (746)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr