5 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες!

Οι γυναίκες μπορεί να έχουν πολλούς τρόπους για να “ρίξουν” έναν άντρα στα δίχτυα τους αλλά κάποιες στιγμές το παρακάνουν. Καλό θα είναι να μην υπερβάλλεις στα θέματα ομορφιάς γιατί το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να γίνεις περίγελος. Ας δούμε 5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.  Όχι τίποτα άλλο αλλά θα ξενερώσει και μετά θα μου κλαίγεσαι!

 

1. Μην χρησιμοποιείς κρέμες μαυρίσματος και υπερβολικό solarium για extra μαύρισμα.

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι όλες έχουμε την λόξα του μαυρίσματος. Στους άντρες αρέσει αρκετά το ηλιοκαμμένο κορμί. Όχι όμως το καρβουνιασμένο. Ροδοκοκιννισμένη θέλουν να σε δουν χρυσή μου, όχι κάρβουνο. Προσοχή στην έκθεση στον ήλιο, στα προϊόντα που μαυρίζουν και στο υπερβολικό solarium.

2. Μην φτιάχνεις υπερβολικά τα μαλλιά σου.

Μην χρησιμοποιείς τόνους λακ και αφρό για κάνεις ένα ωραίο styling στα μαλλιά σου. Αυτό μπορεί να γίνει σε μια ιδιαίτερη περίσταση, σε κάποιο event. Όχι όμως για να πας καφέ με την κολλητή σου. Η υπερβολή είναι αδερφή του κιτς. Και είμαι σίγουρη πως εσύ δεν θέλεις τέτοιες συγγένειες γιατί είσαι κορίτσι με γούστο. Μην ξενερώνεις τον άντρα σου για τρίχες…

3. Μην είσαι ψεύτικη (όχι μόνο στο μακιγιάζ όπως έχουμε πει σε προηγούμενο post)

Μην χρησιμοποιείς συνεχώς τρέσες, σουτιέν με μεγάλη ενίσχυση, υπερβολικό μακιγιάζ κ.α. Γενικά όλα αυτά σε κάνουν να φαίνεσαι ψεύτικη. Μπορεί αρχικά να είσαι ελκυστική για κάποιους αλλά σίγουρα με μια δεύτερη ματιά θα φανείς φτηνή!

4. Μην προτιμάς το πολύ πρόστυχο ντύσιμο

Όπως  αναφέρθηκε και προηγουμένως εύστοχα: Μπορεί αρχικά να είσαι ελκυστική για κάποιους αλλά σίγουρα με μια δεύτερη ματιά θα φανείς φτηνή! Το ντύσιμο σε αντιπροσωπεύει. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άντρες που θα σε προσέξουν όντως πρόστυχα ντυμένη αλλά μην πέσεις στην παγίδα.  Στο τέλος μόνο εσύ θα βγεις χαμένη. Θα πρέπει να επιλέγεις με σύνεση τι ρούχα θα φορέσεις. Δεν είπαμε να βάλεις ράσο αλλά όχι και την ζώνη για φούστα!

5. Μην είσαι εντελώς απεριποίητη αλλά ούτε και Beauty Freak

Γενικά δεν θεωρώ πως πρέπει να υπερφτιαχνόμαστε όλη μέρα. Είμαστε όμορφες γιατί είμαστε μέρος της φύσης και η φύση είναι όμορφη. Το να μην είσαι όλη μέρα μπροστά από έναν καθρέφτη απέχει αρκετά από το να μην θυμάσαι πως είσαι στο πρόσωπο. Καλό θα είναι γενικά να είσαι σε μια μέση κατάσταση. Καλό θα είναι να ξέρεις πως τα βασικά του μακιγιάζ αλλά επίσης καλό θα είναι να “τολμάς” να ξεμυτίσεις από το σπίτι ακόμη και αν δεν έχεις μαζί σου τα καλλυντικά σου. Έτσι ο άντρας και θα έχει μια περιποιημένη γυναίκα δίπλα του και δεν θα είναι “τρελή” με το θέμα των καλλυντικών. Και αυτός ο συνδυασμός πίστεψέ με τους αρέσει πολύ!

 

 

Επίσης τσέκαρε: 5 λάθη στο μακιγιάζ που ξενερώνουν τους άντρες!


(1964)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. [...] 5 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες! πάτα εδώ [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr