Η Lavera μόλις ήρθε σπίτι μου

Ένα δέμα από την Lavera έκανε την εμφάνισή του στη πόρτα μου! Το δέμα εκτός από προιόντα για review περιείχε και κάποια διπλά προϊόντα. Μπορεί καμία να σκεφτεί γιατί; Σύντομα θα έχετε νεότερα από αυτή την εταιρία αλλά και review post.

Μάθε λίγα πράγματα για την Lavera στο παρακάτω κείμενο:

Απλά Φυσικά – η δική μας έννοια της ομορφιάς εδώ και 25 χρόνια

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της lavera είναι συνώνυμη της φυσικής ομορφιάς και καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Νέες βελτιωμένες φόρμουλες lavera: περιέχουν μόνο φυτικά συστατικά και είναι 100% πιστοποιημένες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης NATRUE.

Τα προϊόντα της νέας σειράς περιποίησης προσώπου lavera φροντίζουν το δέρμα σας ήπια, φυσικά, αποτελεσματικά. Χαρίζουν δέρμα που ακτινοβολεί και υπέροχη αίσθηση όλο τον χρόνο. Σε νέα, πιο μοντέρνα συσκευασία. Δοκιμάστε τα!

Lavera

lavera

lavera lavera lavera  lavera  lavera lavera lavera lavera (1858)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. Αυτά στα σακουλάκια τι είναι;μάτς-μουτς!!

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr