Travel post: Λέσβος // vol 2

mytilene beautystars.gr

“Όσο την περπατάς τόσο την αγαπάς” εκεί κατέληξα από την δεύτερη κιόλας μέρα διαμονής μου στην πανέμορφη Μυτιλήνη. Το παλιό αλλά και το νέο της λιμάνι είναι μοναδικές τοποθεσίες που πρέπει σίγουρα να επισκεφθεί κάποιος που θα πάει στο νησί. Ο καιρός για εμάς ήταν αρκετά καλός όλες τις μέρες της παραμονής μας εκεί. Ελάχιστο κρύο και ειδικά για μήνα Φεβρουάριο πιστεύω πως ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες. Μάλλον κάποιος μας ήθελε πολύ εκεί. :)

mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr

Το παραπάνω λιμάνι το οποίο βλέπεις είναι το παλιό. Βρίσκεται πλάι στο υπέροχο κάστρο το οποίο και ερωτεύτηκα. Είναι μαγικό πως τώρα τελευταία όπου πάω έχει και ένα κάστρο. Πόσο αγαπάω τα κάστρα, τις βασίλισσες και τα παραμύθια; Πόσο ιδιαίτερα και πανέμορφα όλα αυτά. Είναι όλα αραδιασμένα τόσο ταιριαστά μέσα στον δικό μου κόσμο που νομίζω πως όλα αυτά είναι σαν να φτιάχτηκαν για μένα. Πως είναι όταν βλέπεις ένα ρούχο που σου ταιριάζει απόλυτα, στρώνει παντού, σε κολακεύει, το βρίσκεις όταν το ψάχνεις;

Ε κάπως έτσι είναι και αυτό. Πιο ιδιαίτερο και πιο βαθύ. Αλλά το κάστρο αυτό είναι σαν να βρήκα ότι έψαχνα. Σαν να βρήκα τα παλιά και χαμένα κάστρα μου.

mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr

Κάθε καλλιτεχνική σου αίσθηση ξυπνάει όταν βρίσκεσαι στο νησί. Δεν ήθελα και πολύ να πάρω την φωτογραφική μου μηχανή και να αρχίσω να εξερευνώ το χώρο, αλλά όταν βλέπεις κάτι τέτοια τοπία νομίζω είναι άκρως σκανδαλιστικά. Η αγάπη μου για την θάλασσα είναι εμφανής σε κάθε φωτογραφία, είμαι όμως σίγουρη πως δεν κουράζει καθώς η θάλασσα έχει μια ιδιαίτερη μαγεία, να φαίνεται διαφορετική σε κάθε λήψη. 

Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να έχω κολυμπήσει στα νερά της Μυτιλήνης και πολύ λυπάμαι για αυτό. Ελπίζω να με αξιώσει σύντομα ο Θεός, το σύμπαν και οι άγγελοι και να κολυμπήσω στα υπέροχα νερά της.

mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.grmytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr

To κάστρο της Μυτιλήνης βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Θα πρέπει να επισκεφθείς το κάστρο αυτό μιας και θα σου προσφέρει “I am the Queen” στιγμές που είναι πολύτιμες για όλες εμάς τις γυναίκες. Εγώ μάλιστα αποφάσισα να κάνω και ένα outfit εκεί που θα είσαι σε θέση να δεις εντός των ημερών.

mytilene beautystars.gr

Το κάστρο είναι τόσο ιδιαίτερο για μένα γιατί εκτός από την υπέροχη φύση εκεί γνώρισα και υπέροχους τετράποδους φίλους που μπήκαν αμέσως στην καρδιά μου. Τους λάτρεψα, τους χάιδεψα και τους κανάκεψα μιας και ήταν όλοι τους υπέροχοι.

Η ζωή είναι μικρές γλυκές στιγμές. Εγώ σε αυτό το ταξίδι μου τις έζησα στο έπακρο όλες. 

 

Εσύ έχεις πάει Μυτιλήνη; Θα ήθελες να πας;

mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr

mytilene beautystars.gr (2577)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

3 comments

  1. Τελεια ηταν μαζι σου εκει! <3

  2. Τελεια ηταν μαζι σου εκει! <3 Ωραιες φωτογραφιες και εξτρα κειμενο απο Μυτιλήνη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr