Λεμεσός: Το στολίδι της Κύπρου | 2015

lemesos cyprus 2015 royal apollonia copy

Τα σύντομα ταξίδια μας στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Λεμεσό για δουλειά έχουν γίνει πια συνήθεια. Εκτός από άλλες εκκρεμότητες που είχαμε, ο Ευτύχης είχε και την εκδήλωση διατροφής “Επιστροφή Στην Παράδοση”. Αυτός ήταν ένας φανταστικός τρόπος για να διδάξει στα παιδιά -και όχι μόνο- να τρέφονται σωστά με ποικιλία, ισορροπία και μέτρο όπως λέει και ο ίδιος.

Την Λεμεσό δεν την χαρήκαμε καθόλου γιατί μας έφαγαν τα ραντεβού και οι δουλειές, όμως επειδή πάντα πρέπει να αγαπάς τις στιγμές και να βρίσκεις την ομορφιά σε αυτές… εγώ σταμάτησα, τις φωτογράφισα και σου τις παρουσιάζω για να αγαπήσεις και εσύ λίγο παραπάνω την πόλη της Λεμεσού!

lemesos cyprus 2015 akakiko2

Akakiko… το αγαπημένο μου στέκι στην Λεμεσό αλλά και στην Κύπρο γενικότερα! :)

lemesos cyprus 2015 royal apollonia 1 lemesos cyprus 2015 taxiarxis 2

Στο σύντομο ταξίδι μας συνατήσαμε και την επιβλητική εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Έξω από την εκκλησία του είχε ένα βρυσάκι το οποίο έγραφε:”Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν” (σε ελεύθερη μετάφραση στα νέα ελληνικά: πλύνε τις αμαρτίες, όχι μόνο το πρόσωπo) η οποία παλιότερα χαρασσόταν συχνά σε πηγές.

lemesos cyprus 2015 taxiarxis 4 lemesos cyprus 2015 taxiarxis

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εκδήλωση του Ευτύχη στην Λεμεσό “Μεσογειακή Διατροφή: Επιστροφή στην παράδοση” δες στο bletsas.gr εδώ. (1527)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr