Βρές τη λύση στο πρόβλημα: Λιπαρά μαλλιά – Περίοδος

tips_ygih_mallia

Οι ερωτήσεις σας συνεχίζουν αμείωτες να καταφθάνουν στα inbox μας. Η σημερινή ερώτηση αφορά στο λούσιμο κατά την διάρκεια της περιόδου καθώς και ένα πρόβλημα λιπαρότητας. Πάμε να δούμε! :)

Ερώτηση Μαργαρίτας:
Έχω λιπαρά μαλλιά και επειδή σιχαίνομαι όταν λαδώνουν τα πλένω κάθε μέρα, ακόμα και όταν έχω περίοδο… Η μάνα μου μου λέει ότι αν τα πλένω τις πρώτες μέρες μπορεί να μείνω ανάπηρη στον εγκέφαλο ή κάπου στο σώμα, αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι βλακείες. Μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου;;

Απάντηση:
Καλημέρα αγαπητή Μαργαρίτα,

η μαμά κάτι λάθος έχει ακούσει. Θα πρέπει να σου πω πως τίποτα κακό δεν θα πάθεις αν κάνεις μπάνιο τις πρώτες μέρες της περιόδου σου. Το μόνο “κακό” που μπορείς να προκαλέσεις, είναι η διακοπή της περιόδου για όση ώρα κάνεις μπάνιο. Μόλις βγεις από το μπάνιο η περίοδος θα έρθει κανονικά. Βέβαια ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο να κάνεις μπάνιο τις πρώτες πρώτες μέρες της περιόδου σου αλλά αυτό δεν μπορεί να σου προκαλέσει καμία αναπηρία.

Ως λύσεις για τα λιπαρά μαλλιά σου έχω πολλές. Διάβασε το άρθρο μας και βρες όποια ταιριάζει καλύτερα σε σένα εδώ.
Κάποιες που σου έχω για το πρόβλημά σου, είναι πως τις πρώτες μέρες της περιόδου μπορείς να λούζεις μόνο τα μαλλιά σου και όχι το σώμα σου, μια δεύτερη είναι να χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν για το οποίο θα βρεις πληροφορίες στο άρθρο. Τονίζω πως δεν είναι κακό να κάνεις μπάνιο και ολόκληρη αντιθέτως μάλιστα, σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα από την περίοδο (τουλάχιστον εμένα προσωπικά). Τέλος θα ήθελα να σε ενημερώσω πως δεν είναι καλό για τα μαλλιά σου να τα λούζεις καθημερινά, καλύτερο θα είναι να βρεις κάποια προϊόντα που σε βοηθάνε στην λιπαρότητα για να χρειάζεται να κάνεις μπάνιο 3 maximum 4 φορές μπάνιο/εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση επισκέψου κάποιον γιατρό και ενημερώσου υπεύθυνα από αυτόν για το αν στέκουν όσα λέει η μητέρα σου (κάτι που εγώ με όσες γνώσεις έχω, το αποκλείω).

Ελπίζω να βοήθησα.
Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεσή σου!

Με εκτίμηση,
Υοur Beauty Girl!

(2570)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr