Λισαβόνα: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το ταξίδι σου στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας

DSC02479-1024x579

Η γραφικότητα της παλιάς της πόλης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Το ιστορικό της κέντρο είναι χτισμένο πάνω σε επτά λόφους. Δεν είναι άλλη από την εκκεντρική Λισαβόνα. Διαθέτει εξαιρετικά μεγάλα πάρκα και μάλιστα το πάρκο Monsanto, είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα στην Ευρώπη.

Γενικές Πληροφορίες:

Το κλίμα της Λισαβόνας είναι τυπικό μεσογειακό με ήπιους και βροχερούς χειμώνες και ζεστά και ξηρά καλοκαίρια. Η πόλη απολαμβάνει περί τις 250 μέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο. Η Λισαβόνα είναι πολύ πλούσια -σε σχέση με την υπόλοιπη Πορτογαλία- παράγει 45% του πορτογαλικού ΑΕΠ. Στην Λισσαβώνα -όπως και σε ολόκληρη την Πορτογαλία- έχουν ως νόμισμα το ευρώ.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr

  (794)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr