Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η Louis Vuitton

thessaloniki Louis Vuitton
Έκλεισε η Louis Vuitton στην Θεσσαλονίκη και έχει ξεσπάσει ένας τεράστιος χαμός στο facebook καθώς υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με το γεγονός ή που δεν τους νοιάζει. Χωρίς να με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη μάρκα ή η χλιδή που αποπνέει εμένα προσωπικά το κλείσιμο του μαγαζιού με λυπεί. Λυπάμαι όχι γιατί έκλεισε η Louis Vuitton αλλά γιατί έκλεισε ένα μαγαζί της πόλης μου, που απασχολούσε κάποιους συμπολίτες μου. Λυπάμαι γιατί η κατάντια της χώρας μου δεν “επιτρέπει” πια σε μεγάλους οίκους μόδας να μπορούν να αντέξουν εδώ. Όχι γιατί χάνω την Louis Vuitton -που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ποτέ μου δεν ψώνισα από εκεί- αλλά επειδή είναι και αυτό ένα μαγαζί της Σαλονίκης μου… και όταν κλείνει σημαίνει πως κάποιος άνθρωπος δεν πάει καλά στα οικονομικά του, που αυτό σημαίνει πως και υπάλληλοί του δεν πάνε καλά στα οικονομικά τους και κατ’ επέκτασιν όλοι σαν Θεσσαλονικείς και σαν Έλληνες δεν πάμε καλά στα οικονομικά μας.
Όχι λοιπόν, δεν πρόκειται να χαρώ επειδή έκλεισε μια τεράστια μάρκα -που ήταν για καπιτάλες- όπως διάβασα αλλά θα λυπηθώ που κάθε μέρα χάνουν την δουλειά τους συμπολίτες μου και η οικονομία της χώρας μου πάει από το κακό στο χειρότερο.
Δεν με νοιάζει καμία Louis Vuitton και καμία πρωτοκλασάτη μάρκα. Με νοιάζουν οι πολίτες της Θεσσαλονικής μου, η Ελλάδα και η κατάληξη που θα έχουμε οικονομικά και πολιτικά. Δεν ξέρω αν αυτή μου η στάση είναι σωστή αλλά ξέρω ότι είναι ανθρώπινη. Η δουλειά είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου. Δεν δέχομαι να υπάρχουν κοπέλες και αγόρια που να μην μπορούν να δουλέψουν και να μην μπορούν να δημιουργήσουν. Λυπάμαι … πολύ. Μακάρι να τα πράγματα να αλλάξουν. Μακάρι να βελτιωθούν… μέχρι τότε νέοι άνθρωποι δεν θα έχουν δουλειά. 
ΥΓ. Το κατάστημα θα κλείσει στις αρχές του έτους.
Πολύ θα χαρώ να μάθω και την δική σου γνώμη επί του θέματος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

(1310)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr