Βόλτα στο Λουτράκι | Αριδαία

galazia nera loutraki loutra 6

Το Λουτράκι είναι το χωριό στο οποίο βρίσκονται τα πολύ γνωστά λουτρά ΠΟΖΑΡ. Εκεί μπορείς να βρεις μικρούς παράδεισους που θα σε φέρουν πιο κοντά στη φύση και αυτομάτως πιο κοντά στον εαυτό σου. Μην χάσεις με τίποτα τις βόλτες στο εκκλησάκι που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τους καταρράκτες. Εκεί υπάρχουν μονοπάτια που σε οδηγούν και φυσικές ομορφιές που δεν συναντάς συχνά.

galazia nera loutraki loutra 1

Αρχικά το χωριό ονομάστηκε “Πόζαρ” και σχετίζεται με τις θερμές πηγές της περιοχής. Αργότερα είχε την ονομασία “Ποζάρτσκου” που σημαίνει Λουτράκι.

galazia nera loutraki loutra 3galazia nera loutraki loutra 11galazia nera loutraki loutra 12galazia nera loutraki loutra 4 galazia nera loutraki loutra 5

Πλάι από τον δρόμο που βλέπεις στην επόμενη φωτογραφία φτάνεις στο εκκλησάκι που βρίσκεται ψηλά και έχεις θέα όλο το χωριό.

galazia nera loutraki loutra 7 galazia nera loutraki loutra 8

Το εκκλησάκι είναι πανέμορφο και σε πολύ ενδιαφέρουσα τοποθεσία με εξαιρετική θέα και πολύ δροσερό κλίμα όπως άλλωστε και όλη η περιοχή.

galazia nera loutraki loutra 9 galazia nera loutraki loutra 10galazia nera loutraki loutra 14galazia nera loutraki loutra 17 galazia nera loutraki loutra 18 galazia nera loutraki loutra 19 galazia nera loutraki loutra 20 galazia nera loutraki loutra 21 galazia nera loutraki loutra 22 galazia nera loutraki loutra 23galazia nera loutraki loutra1 (1201)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr