Τα πιο ποιοτικά υλικά βρίσκονται στη φύση | Macrovita

IMG_8497

Macrovita το όνομά της, φυσικά τα συστατικά της και ελληνική η προέλευσή της. Καταλαβαίνεις πως αυτά τα 3 είναι αρκετά για να κεντρίσουν την προσοχή μου και να με κάνουν να στρέψω το βλέμμα μου πάνω τους.

MACROVITA To πρόθεμα “MACRO” είναι αρχαιοελληνικό και αναφέρεται στη μεγάλη διάρκεια. Η λέξη “VITA” είναι λατινική και σημαίνει ζωή. Το σύμβολο “yin-yang” είναι ασιατικό και εκφράζει τη σωματική και πνευματική ισορροπία. Συνδυάζεται με την κερήθρα της μέλισσας, που παραπέμπει στη μελισσοθεραπεία.

 Η ιστορία της εταιρίας ξεκινάει κάπου στο 1984 και μέχρι σήμερα σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρείται στην πρωτοπορία της κοσμητολογίας και να καλύπτει άμεσα όλες τις νεοεμφανιζόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με καινοτόμα και πάντοτε αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα.

Δες τον ιστότοπο της εταιρίας εδώ.

IMG_8498

(806)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr